U petak će se održati mali „Jesenji vašar“

10. oktobra 2019. 058.ba

ČAJNIČE – U okviru dječije nedelje 11.10. u petak, na platou ispred Doma kulture „Filip Višnjić“ sa početkom u 11h biće održan mali „Jesenji vašar“. Tu će biti izloženi radovi mališana kao i vaspitača JPU dječiji vrtić „Bajka“.

Iz vrtića pozivaju sve da dođu i pogledaju trud naše djece. Treba napomenuti da, pošto je to pravi jesenji vašar, svi radovi se mogu kupiti. Cijene nisu naznačene a sve što se kupi biće plaćeno simbolično.

Novac će se staviti u kutije koje će biti postavljene samo za tu namjenu. Od prikupljenih sredstava biće kupljene edukativne igračke za djecu. Radi se o igračkama koje osim svoje primarne i osnovne funkcije, za namjenu imaju učenje djece kroz igru, i razvijanju njihovih intelektualnih mogućnosti.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.