Umro Radomir Purković-Pure

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 26. oktobra 2019. 058.ba

ROGATICA – Radomir Purković-Pure (52) iz Rogatice, kome su polovinom ovog mjeseca njegovi prijatelji, sugrađani i drugi ljudi dobrog srca pokrenuli akciju za prikupljanje novčanih sredstava za transplantaciju bubrega nakon što su njegovi otkazali od posljednica prebolovane „mišije groznice“ 1995.godine, i prikupljen značajan iznos, o čemu smo i mi pisali, nažalost preminuo je jutros u ranim časovima u Domu zdravlja „Dr Zoran Mitrović“ u Rogatici.

Iako je Pure pobolijevao već više od godinu dana, smrt je došla iznanada. Njegovi ukućani rekli su da mu je naglo pozlilo nakon čega je uz pomoć sina odmah došao u Dom zdravlja, ali mu spasa nije bilo iako je medicinsko osoblje učinilo sve da mu pomogne.

Iza Pureta, dobrog čovjeka i prijatelja, borca prve kategorije VRS, koji je svoju i egzistenciju porodice obezbjeđivao iz malog ugostiteljskog objekta, ostali su majka Rada, supruga Nada, kćerka Nevena i sinovi Nemanja i Neven, te sestra i brat.

Puretova sahrana biće obavljena sjutra, 27. oktobra, u 13 časova na grovlju Lužnica u Rogatici.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.