Još jedno priznanje za Dačevića

26. novembra 2019. 058.ba

ČAJNIČE – Jovica Dačević koji je uz Konstantina Katanu izabran u idealni tim Jesenjeg dijela šampionata Druge lige Republike Srpske grupa „Istok“ dobio je još jednom zasluženo priznanje. Inače prije nego što nastavimo priču o Dačeviću, koristimo priliku da ispravimo nenamjernu grešku, jer smo rekli da su dvojica igrača Stakorine u idealnom timu, a u stvari se radi o trojici. Naime i napadač Dalibor Damjanović je među 11 veličanstvenih igrača pomenute lige. Još jednom se izvinjavamo golgeteru Damjanoviću i čestitamo mu, uz želje da bude još ubojitiji u nastavku sezone.

Da se vratimo na supertalentovanog Dačevića. Njegove briljantne partije nisu mogle da prođu nezapaženo. Postigao je 8 golova, asistirao je tri puta i izborio penal. Gotovo svaki od 8 golova bio je malo remek-djelo. Sve to je uticalo da on ponese, potpuno zasluženo, i prilično dominantno, titulu najboljeg mladog igrača Jesenjeg dijela šampionata.

Dačevića smo zatekli u vedrom raspoloženju. Rekao nam je da je srećan zbog priznanja i dodao:
„Prije svega, da se zahvalim cijeloj ekipi na odlično odrađenoj polusezoni. Zalagali smo se maksimalno, kako na treninzima, tako i na utakmicama. Ovo priznanje laska i prija egu. Ali ne smije da me zavara. Ja želim da još više napredujem, da radim na sebi. Želim da budem što bolji, što kvalitetniji fudbaler.“

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.