Obilježen Međunarodni dan srednjoškolaca u Čajniču

18. novembra 2019. 058.ba

ČAJNIČE – Povodom Međunarodnog dana srednjoškolaca koji se praznuje 17.11. u pomen na studente i srednjoškolce koji su straljani u Pragu 17.11.1939.
Savjet učenika SŠC je organizovao zajedničku šetnju kroz učenika kako bi obilježili ovaj dan. Nakon toga ispred Doma kulture „Filip Višnjić“ izvedena je jedna polazna igra koja je za cilj imala da ovaj dan učini još ljepšim.

„Kao predsjednica SU se zahvaljujem prije svega službenim licima PS Čajniče što su nam omogućili da bezbjedno i nesmetano prođemo kroz grad, a isto tako se zahvaljujem profesorima i školskoj upravi na pomoći u organizovanju ovog dana. A najveće hvala učenicima naše škole. “ rekla nam je Đurđica Simović.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.