Osmijeh Helene nema cijenu, novac za njeno liječenje je prikupljen

Nezavisne - 01. novembra 2019. 058.ba

FOČA – Novac potreban za liječenje male Helene Gavran, koja u Parizu bije najtežu bitku sa svojih četiri godine, oboljela od tumora na mozgu, konačno je prikupljen.

„Drugari, imamooo lepe vesti! Uspeli smo! Novac za našu Heli je skupljen! Hvala svima do neba, da nije bilo vas mi ne bismo uspeli. Grupa „SA HELENOM DO POBEDE“ će biti ustupljena drugom detetu i više neće imati veze sa Helenom. Svi koji žele da ostanu u grupi mogu ostati, ali grupa neće imati ništa više sa Helenom“, napisala je na fejsbuku Andriana Puletić Petrović.

Koncerti koji su za Helenu zakazani biće održani i uplaćeni za Helenu, jer će sav novac koji bude ostao od Heleninog liječenja biti uplaćen u humanitarne svrhe.

„Bila je ovo lavovska borba i jako sam ponosna na svoju familiju i sve vas koji ste bili uz nas! Nadam se da ćemo od sada imati samo lepe vesti za vas“, dodala je Andriana.

Mala Helena Gavran bila je vesela i zdrava riđokosa djevojčica, sve dok nije počela da povraća, biva pospana, razdražljiva i ljuta. Mislilo se da je samo ljubomorna jer je na svijet došla njena najmlađa sestra, treća ćerkica u porodici.

U avgustu joj je dijagnostifikovan hidrocefalus, a onda i tumor na malom mozgu. Hitno je operisana, tumor je odstranjen, ali nadu za njen dalji oporavak, budući da je tumor maligni, pružilo je liječenje u inostranstvu.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.