Uz akciju pomoći za liječenje Ivane Bjelogrlić – Masovan odziv Rogatičana

24.11.2019.

ROGATICA – U cilju prikupljenja pomoći za liječenje trogodišnje Ivane Bjelogrlić iz Istočnog Sarajeva masovno su se uključili i Rogatičani. Opštinska uprava na čelu sa načelnikom Miloradom Jagodićem već je uplatila 1000 maraka, a uskoro će na Ivanin žiro račun broj 154102998405703 kod Intesa Sanpaldo banke u Sarajevu otići i pomoć radnika zaposlenih u upravi ove lokalne zajkednice.

Osim toga, u utorak, 27. novembra, u 20,30 časova, poznati muzičar iz Rogatice Željko Kulašević će svirati i pjevati u kafe baru „Izlog“ u Istočnom Sarajevu i cjelokupni njegov honorar i prihod od ulaznica biće uplaćen za liječenje male Ivane.

Ni to nije sve od Rogatičana. Foto klub „Rogatica“ će 1. decembra, provesti jednodnevnu akciju pod nazivom „Fotkom za Icu“ i sav ostvareni prihod od urađenih pojedinačnih, fotki u paru i porodičnih po cijeni od 10 d 25 maraka, biće uplaćen za Ivanini liječenje.

Uz sve ovo, na 14 mjesta u privrednim i drugim objektima gdje se najviše okupljaju Rogatičani postavljene su kutije u koje svi koji mogu i žele ostaviti koju marku na ime liječenja male Ivane Bjelogrlić.