Djevojčice se dobro pokazale na Svjetskom kupu

11. decembra 2019. 058.ba

ČAJNIČE – Na Svjetskom kupu u karateu za mlađe kategorije održanom u Beogradu proteklog mjeseca nastupale su tri djevojčice iz Čajniča.

Marija Šubara, Jana Obradović i Jelena Ristanović imale su priliku da se odmjere sa svojim vršnjakinjama iz 25 zemalja.

Najdalje je dogurala Jana Obradović koja je zaustavljena u 1/4 finala. Ona poput pravog šampiona kaže:
„Još jedno sjajno iskustvo. Nisam ostvarila neki rezultat. Ali to me još više motiviše da se posvetim treningu. Da postanem još bolji borac. Zbog uspjeha u budućnosti.“

Marija Šubara takođe ističe iskustvo:
„Potpuno novi nivo, drugi svijet. Nadam se da ću jednog dana biti taj nivo.“

Trener Mladen Radović ističe da je zadovoljan njihovim nastupom:
„Ovo je prije svega jedno veliko i pozitivno iskustvo. Prvi put nastupaju na nekom takmičenju ovog ranga i ovako jake konkurencije. Što je najvažnije ovo iskustvo je uticalo vrlo pozitivno na njih. Zadovoljan sam nastupima i zalaganjem. Naredni cilj je da se izbori nastup na Evropskom prvenstvu koje će se održati u maju naredne godine u Moskvi.“

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.