Đurđica Simović na konferenciji „Ispraćaj 19. generacije najboljih predsjednika BiH“

17. decembra 2019. 058.ba

ČAJNIČE – U Sarajevu, hotel Hollywood održana je konferencija „Ispraćaj 19. generacije najboljih predsjednika BiH“.

Riječ je o konferenciji 40 najboljih predsjednika Savjeta učenika.

Čajniče i SŠC „Petar Petrović-Njegoš“ predstavljala je Đurđica Simović koja kaže:

„Čast mi je bila stajati ispred 40 najboljih srednjoškolaca i predstavljati rad našeg Savjeta učenika. Veliko iskustvo, najljepše uspomene. Ova konferencija simbolično je predstavila kraj mog rada u mreži Savjeta učenika BiH, ali nadam se da će i i budućnosti biti prilike da radim sa srednjoškolcima i da zajedno organizujemo aktivnosti. Jako mi je teško što sljedeće godine izlazim iz srednje škole i što više neću moći da realizujem jedne od najlješih aktivnosti kao što je upravo ova koja traje „Jedan slatkiš jedno dijete“, što više neću biti predsjednik najboljeg Savjeta učenika, ali se isto tako radujem što dolaze nove generacije koje obećavaju da će nadmašiti dosadašnji naš rad.
Takođe sam dobila uvjerenje o uspješno završenom programu „Lider u školi lider u budućnosti“.

Čestitke i od nas za ovu sjajnu mladu damu.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.