Donacija Američke ambasade

06. decembra 2019. 058.ba

ČAJNIČE – Danas je u saradnji Organizacije za civilnu i vojnu saradnju Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini, i Civilne zaštite Republike Srpske je Vatrogasnoj jedinici Čajniče donirana vrijedna i prijeko potrebna oprema.

„Zahvaljujemo se našoj Opštini, Civilnoj zaštiti i Američkoj ambasadi. Ovo je je nešto što će nam koristiti u daljem radu. Čajnička jedinica će kao i uvijek nastaviti da radi svoj posao krajnje profesionalno, a sada će taj posao biti još efikasnije obavljen.“, rekao nam je Momir Tošić šef Vatrogasne jedinice Čajniče.

Za goste je u saradnji sa Crvenim krstom izvedena pokazna vježba evakuacije iz škole, kao i ukazivanje pomoći povrijeđenom. Vježba je odrađen na impresivan i vrlo efikasan način.

Nakon toga priređen je mali koktel.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.