Klub „Cartier“ nastavlja sa humanitarnim radom

01. decembra 2019. 058.ba

ČAJNIČE – Klub „Cartier“ o kojem smo pisali predhodnih mjeseci uglavnom zbog humanosti njegovog vlasnika Ratomira Čepića, nastavlja sa svojim humanitarnim akcijama i društveno-angažovani radom. Večeras organizuju humanitarnu žurku u cilju prikupljanja novčanih sredstava maloj Ivani Bjelogrlić.

„Prilje par dana dobio sam poruku od naše jedne sugrađanke Zorane Šarac koja mi je ispričala priču o ovoj devojčici. Došli smo na ideju da se i mi uključimo u akciju prikupljanja pomoći i pomognemo bar malo. Nadam se da ce doći što više ljudi na žurku i na taj način podrži malu Ivanu u borbi za život i zdravlje. Biće postavljena kutija na ulazu u klub i pozivamo sve da doniraju svako u skladu sa svojim mogućnostima.

U svemu ovome učestvuje i mom kum Žarko Đoković i moja porodica.“, rekao nam je Ratomir Čepić vlasnik „Cartier“.

Dakle Čajničani večeras klub „Cartier“. Humanost nema cijenu.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.