Loš dan Vrela

02. decembra 2019. 058.ba

ČAJNIČE – Juče su mlađe kategorije KK „Vrelo“ gostovale u Rogatici kod „Mladosti“ i rezultatski su loše su se proveli. Izgubili su sva tri meča, od toga dva zvanična za bodove, dok je meč kadeta igran kao revijalni jer domaći ne nastupaju u ovoj kategoriji.

Pioniri su poraženi 38-29. Meč na mali broj poena više je odgovarao domaćoj ekipi koja je bila smirenija u završnici meča. Kod čajničke ekipe su se istakli Ognjen Tanović i Ljubiša Todorović sa po 6 poena.

U meču mlađih pionira došla je do izražaja fizička i visinska nadmoć Rogatičana, koji su slavili sa 30-17. Najbolji u porazu su bili Đorđe Pejović sa 6 i Dimitrije Janković sa 4 poena.

Kadeti su igrali revijalni meč. Malo su se opustili probali su neke nove akcije i ideje. Izgubili su 73-51. Najbolji kod Čajničana bio je Vuk Šubara sa 22 poena.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.