Novogodišnji prijem načelnika opštine Rogatica

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 30. decembra 2019. 058.ba

ČESTITKE ZA NOVU I USPJEŠNIJU GODINU

ROGATICA – Tradicionalni prednovogodšnji i božićni prijem načelnik opštine Milorad Jagodić upriličio je i ove godine. U prostorijama motela „Park“ danas je okupio brojne javne, društveno-političke, privredne, kulturne i sportske radnike. Došli su i sveštenici ovdašnje crkvene opštine, predstavnici nevladinih organizacija, mjesnih zajednica i ostalih subjekata koji djeluju na području opštine.

„Sve vas prisutne i ostale građane opštine, naglasio je načelnik Jagodić, toplo pozdravljam uz napomenu da neće govoriti o tome šta je urađeno u ovoj i šta se planira za narednu godinu. Biće za to puno prilika u narednoj, izbornoj, godini kada će u pozitivnom i negativnom konteksu biti i previše prilika. Ali, zato nema razloga da vam ne čestitam pretstojeće novogodišnje, božićne i ostale praznike uz želju da svi budete živi i zdravi i da ostvarite zacrtane planove u ličnom i poslovnom životu.

Nakon toga, slijedilo je višesatno pretprazničko ćaskanje uz čašicu nekog od ponuđenih pića i meze „uz čačkalicu“. Otišlo se sa doviđenja u idućoj godini.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.