Novogodišnji prijem u rogastičkom PDP-u – Godina za pamćenje

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 31. decembra 2019. 058.ba

ROGATICA – Rukovodstvo Partije demokratskog progresa (PDP) u Rogatici uvela je u praksu da prednovogodišnje, božićne i ostale praznike u „svetom“ januaru“ organizuje prijem za članove Opštinskog odbora i ostale članove i simpatizere. Tako je bilo i sinoć. Na prijemu u „bijeloj sali“ motela „Park“ bilo je prisutno peko 40 aktivista. Pozdravio ih je predsjdnik Opštinskog odbora Đoko Razdoljac koji je u najkraće sumirao godinu na isteku iskazavši zadovoljstvo posebno učešćem PDP-a u vlasti na nivou lokalne zajdnice.

To učešće, naglasio je on, osjetili s prije svega građani opštine, ali i PDP koji je izrastao u respektabilnu stranku čiji članovi imaju sve zapaženiju ulogu ne samo u opštinskom parlamentu, nego i svim ostalim porama društveno-političkog života i rada u opštini.

Dokazuje to i realizacija, sa ostalim koalicionim partnerima okupljenim oko SNSD, dosta započetih i realizovanih projekata, po kojim će ova godina biti za pamćenje. Među njima izdvaja se rekonstrukcija i dogradnja Dječijeg vrtića „Bambi“, LED rasvjeta u gradu, „Zvorničanka“, pumpa „Nešković“, fasade u centru grada, pješačka staza kroz naselje „Plandište“, zahvati u Srednjoškolskom centru i Osnovnoj školi i dosta drugih.

I godina koja dolazi, naglasio je Razdoljac, biće puna izazova. Cilj PDP-a je da učvrsti postojeći i poveća broj članova kako bi na narednim lokalnim izborima dobili što veći broj odborničkih mjesta sa kojim ući u vlast i imati zapaženu ulogu.

U to ime Razooljac je prisutnim i ostalim članovima i simpatizerima poželio srećnu i uspješnu 2020. i da im se sve stranačke i ostale želje do kraja ispune uz zdravlje i veselje.

I poslije ove „oficijelne“ priče, uslijedili su opušteni razgovori u kojim je najmanje bilo politike iako je ona sastavni dio života pogotovo stranačkih aktivista kojih je na ovom prijemu bio ne mnali broj.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.