Opština Foča obradovala više od dvije stotine mališana

Radio Foča - 28. decembra 2019. 058.ba

FOČA – Novogodišnjim paketićima Opština Foča obradovala je 220 mališana. Najmlađi Fočaci i ove godine družili su se sa Djeda Mrazom i iskazivali želje za predstojeće novogodišnje i božićne praznike.

Mališani su recitacijama i pjesmama zahvalili za novogodišnje darove, a najviše ih je obradovao dolazak Djeda Mraza. Među njima je i Lucija Vladičić.

-Bila sam dobra tokom cijele godine i planiram da budem dobra i dalje. U paketiću sam dobila slatkiše, a novogodišnja želja mi je da dobijem „LOL lutku“- kaže Lucija.

Lucijin drugar iz razreda, Luka Vuković nada se da će da mu se ostvare sve novogodišnje želje, a Djedu Mrazu je obećao da će i naredne godine da bude dobar.

-Ove godine dobio sam slatkiše, a Djeda Mraza sam zamolio da mi pokloni policijski set igračaka- rekao je Luka.

Lokalna uprava obezbijedila je pokolone mališanima iz porodica u stanju socijalne potrebe, djeci iz višečlanih porodica, štićenicima udruženja koja brinu o djeci sa posebnim potrebama, kao i djeci zaposlenih u opštinskim organima i ustanovama.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.