Održana promocija „Vertere“ u Domu za starija lica „Sunce“

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 10. januara 2020. 058.ba

ROGATICA – Poznata ruska kompanija „Vertera“ sa svojim proizvodima na bazi morskih algi i biljnih ulja uskoro ulazi i na tržište Republike Srpske i BiH, rečeno je danas na promociji koja je održana u prostorijama Doma za starija lica „Sunce“ u Rogatici.

Pod motom „Uzmi zdravlje u svoje ruke“ Irina Slastina-Čehi iz „Vertere“, koja svoje proizvode plasira na tržištu 19 zemalja Evropa i Azije, reče da se radi o lepezi artikala koji doprinose jačanju organizma i opšteg fizičkog stanja, normalizaciji holesterola, regeneraciji tkiva, usporavanju starenja i doprinose smanjenju tjelesne težine. To su, rečeno je još, lijekovi nove ere koji uspješno zamijenjuju hemiju koja dolazi iz farmaceutskih kuća i apoteka kroz razne tablete, sprejove i na druge načine.

Riječ je o gelovima od morskih algi, laminarija, forter i forte od višnje, crnog ribizla i jabuke i artroplast. Tu je i ulje za tijelo, maske za lice i drugi preparati koji se zasad, do zvaničnog certifikata, uz veoma povoljne cijene u Republici Srpskoj i BiH mogu dobiti preko predstavnika za Republiku Srpsku i BiH Ljiljane Gajević u Sokocu, telefon: 065 523194.

O veoma pozitivnim iskustvima u liječenju proizvodima „Vartere“ na prezentaciji govorili su Stanislav Titl i Tereza Zavadilova iz Praga u Češkoj, gdje se nalazi predstavništvo ove kompanije za Evropu, i Ivana Gajević-Bartula, kao predstavnik za Balkan.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.