Članovi Omladinske banke učestvovali na Godišnjoj konferenciji Mreže Omladinskih banaka

Opština Novo Goražde - 15. фебруара 2020. 058.ba

NOVO GORAŽDE – U petak 7. februara 2020. godine, u Sarajevu je otvorena Godišnja konferencija Mreže Omladinskih banaka „MOBA 2020“. Tokom 3 dana oko 250 mladih iz 43 grada/opštine iz Bosne i Hercegovine imali su priliku steći nove vještine i znanja za pokretanje pozitivnih promjena u lokalnim zajednicama kroz svoj angažman u Odborima Omladinskih banaka.

Pored mladih, konferencija je okupila i veliki broj predstavnika lokalnih vlasti koji su razmijenili dosadašnja iskustva i ideje o tome kako podstaći dobru ekonomiju i aktivizam mladih u lokalnim zajednicama.

Konferenciji su prisustvovali i članovi Omladinske banke Novo Goražde – Lidija Lučić, Milica Gavrilović i Marija Đurđević, uz podršku predstavnika opštine Milije Pajovića. Njihov projekat „Možemo opet biti aktivni (MOBA)“ prepoznat je kao jedan od 25 projekata od značaja za zajednicu, te će njegova realizacija biti podržana od strane Fondacije Mozaik u narednom periodu.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.