Dueli Vrela i Sutjeske

16.02.2020.

ČAJNIČE – Danas su u Čajniču odigrani mečevi u okviru lige za mlađe kategorije PKO Romanija-Hercegovina između domaćeg “Vrela” i “Sutjeske” iz Foče.

Prvo su okršaj imali kadeti. Domaći tim je igrao odlično, inspirisano i napadački odlično. U pojedinim momentima su vodili i sa 15 razlike. Međutim uporni gosti su uhvatili ritam prije svega u odbrani, i uspjeli su da izbore produžetak. Tu je došla do izražaja kratka klupa čajničke ekipe i gosti su slavili sa 81-96.

Najbolji u domaćem timu su bili Vuk Šubara sa 25, Luka Živković sa 22 i Stefan Danilović sa 20 poena.

Naredni meč su igrali pioniri. Oni su odlični formu koja ih krasi u zadnje vrijeme pokazali i danas i slavili su glatko sa 66-45. Predvodio ih je fenomenalni Ognjen Tanović sa 20 poena. Odličnu podršku je imao u Nikoli Mašiću koji nakon povrede igra sve bolje, i danas je upisao 14 poena. Dobar je i bio Matija Šubara koji je šuterski bio raspoložen i ubacio je 12 poena.

Zadnji meč su odigrali mlađi pioniri. Oni su poraženi 55-31. Razlika u fizikalijama je presudila. Domaći treneri su dali šansu svim dječacima, i djevojčicama. Petorka djevojčica je završila meč.

Najbolji kod domaće ekipe bio je Miloš Ćeha sa 8 poena.