Košarkaši Rogatice nižu uspjehe

25.02.2020.

ROGATICA – Od početka ovojesenje seone u prvenstvu Druge košarkaške lige Republike Srpske, košakaši Košarkaškog kluba „Rogatica“ nižu uspjehe. Sve utakmice, kod kuće i u gostima, okonali su u svoju korist i sa ubjedljivim rezultatom.

U posljednja dva kola u gostima pobijedili su ekipu „Gacka“ sa visokih 88:55. Do vrha, takođe u gostima, reče perjanica ekipe Nemanja Okiljević, prošlog vikenda, napunili su koš ekipe Igmana iz Istočne Ilidže, koji je pobijeđen sa opet visokih 86:58 (25:11,27:19, 13:21,21:7).

I ovoga puta, predvođeni trenerom Gordanom Teševićem, od rogatičkih košarkaša najefikasniji je bio Nemanja Okiljević sa 26 koševa. Slijedio ga je Milidrag sa 17, Bojan Puhalac sa 13 i njegov brat blizanac Stefan sa 11 koševa. Za ekipu „Rogatica“ 8 koševa postigao je još Miljan Pajić, Samardžija 5, Balčaković 3, Zoranović 2 i jedan Nikola Buljugija. Još su igrali, ali bez postignutog koša, Dragan Kojić, Aranđel Kosorić i Željko Ivanković.

Sa ovom pobjedom rogatički košarkaši krupunim koracima grabe ka doigravanju sa ekipama iz drugih regija Republike Srpske i Prvoj košarkaškoj ligi koja im je ove godine opsnovni cilj.