Obavještenje o formiranju volonterske grupe dostavljača

18. марта 2020. 058.ba

ČAJNIČE – U skladu sa Odlukom o proglašenju vanredne situacije za teritoriju Republike Srpske („Službeni glasnik RS“ broj: 25/20), opština Čajniče je formirala volontersku grupu dostavljača.

Zadatak volonterske grupe dostavljača je da osnovne životne namirnice, lijekove i ostale potrebštine dostavlja na kućnu adresu starijem stanovništvu sa područja opštine Čajniče i samcima koji to nisu u mogućnosti da u rade, a sve u svrhu smanjenja širenja zaraze korona virusom.

Mole se svi građani koji su stariji od 65 godina i ostali kojima je potrebna pomoć u dostavi hrane, lijekova i sl., da pozivom na broj 058-315-404 u vremenu od 08:00 do 15:00 časova, obavijeste volontersku grupu dostavljača šta je potrebno da im se dostavi na kućnu adresu.

Broj će biti aktivan radnim danima.

Načelnik opštine Čajniče moli sve građane, a posebno stariju populaciju (65. i više godina starosti te hronične bolesnike) da izbjegavaju sva javna okupljanja, nepotrebne obilaske i odlaske van područja opštine Čajniče i bespotrebno posjećivanje javnih istitucija koje je potrebno predhodno kontaktirati putem telefona i probati na taj način riješiti problem. Smanjiti odlaske porodičnim ljekarima na najmanji mogući nivo, predhodno kontaktirati Dom zdravlja na broj: 124.

Za sve ostale novine bićete blagovremeno obavješteni.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.