Vatrogasci odali počast dr Laziću

18. aprila 2020. 058.ba

ČAJNIČE – Vatrogasna jedinica Čajniče danas je odala počast preminulom hirurgu dr Laziću, koji je u vrijeme Odbrambeno-otadžbinskog rata spasio stotine, ako ne i hiljade života.

„U dogovoru sa kolegama iz Vatrogasnog saveza Republike Srpske i našima kolegama iz regije danas smo u Čajniču u 14 časova sirenama odali počast dr Miodragu Laziću. To je najmanje što smo mogli da uradimo u čast tog divnog i velikog čovjeka, kojem se nikada nećemo moći odužiti na pravi način.“, rekao nam je Momir Tošić šef Vatrogasne jedinice Čajniče.

Gospodin Tošić je iskoristio ovu priliku da još jednom apeluje na građane da ne pale otpad na imanjima bez preduzetih mjera opreza i zaštite.

„Imali smo seriju požara koja se proširila po Kozari, na terenu koji je miniran, pa je bilo nemoguće uopšte i gasiti. Srećom pao je snijeg i zaustavio ih. Molim građane još jednom da budu odgovorni pogotovo u ovoj sada situaciji.“, apelovao je Tošić.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.