Virus korona u Rogatici – Otkriven i drugi slučaj zaraze

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 21. јуна 2020. 058.ba

ROGATICA – Doktor Siniša Milješić, diekktor Doma zdravlja „Dr Zoran Mitrović“, rekao je da je nažalost u Rogatici registrovan još jedan slučaj zaraze virusom korona.

Opet je u pitanju mlađa muška osoba koja je već na liječenju u Univerzitetskoj bolnici Foča i nalazi se u stabilnom zdravstvenom stanju.

I ovaj, kao i prvi, registrovani slučaj po svemu sudeći virus korona pokupio je boravkom u Banja Luci, gdje su ovih dana istim kolima išli na testioranje za prijem u Policiju Republike Srpske.

Sutra, ponedjeljak, 22. juna, počinje šira akcija testiranja lica koja su bila u kontaktu sa pozitivno zaraženim. Šta će testiranje donijeti na vrijeme ćemo obaviještavati naše čitaoce, odnosno sve zainteresovane, koje iz Opštinskog štaba za vanredne situacije mole da se obavezno pridržavaju propisanih mjera zaštite od virusa „kovid 19“, posebno nošenje zaštitnih maski koje immaju dvostruku ulogu – ličnu i zaštitu drugog.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.