Nagrade najboljim fotografima

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 18. августа 2020. 058.ba

Nove manifestacije uz slavlje opštine Rogatica

ROGATICA – U Turističkoj organizaciji u Rogatici danas je održana još jedna mala svečanost kao prilog skromnim manifestacijama povodom sutrašnjeg Dana i Krsne slave opštine Preobraženja Gospodnjeg.

Miodrag Veselinović, prvo mjesto za naj fotografiju „Ograda“

Riječ je o tradicionalnom izboru najljepše fotografije nakon konkursa koji je bio otvoren prije više od 2,5 mjeseca. Sa oko 120 fotografija javilo se 14 fotoreportera koji se amaterski i za svoju dušu bave ovim hobijem, rekao je direkktor Turističke organizacije Predrag Ujić.

Dragan Jakšić, drugo mjesto za fotografiju „Kanjon“

Prispjele fotografije pregledao je Mladen Jovičić, profesionalni fotograf iz Beograda i izabrao tri najbolje čijim autorima su dodijelene prigodne novčane nagrade. Prvu za fotografiju pod nazivom „ograda“ ponio je Rogatičanin, koji živi u Zvorniku, Miodrag Veselinović. Druga za fotografiju sa nazivom „kanjon“ pripala je Draganu Jakšiću i treća za fotografiju „početak kraja“ ponijela je mlada Sara Ninković.

Sara Ninković, treće mjesto za fotografiju „Početak kraja“

Uz nagrađene fotografije, čijom autorima je novčane nagrade od 100 do 50 maraka, u ime Opštinske uprtave kao pokrovitelja, uručio načelnik Milorad Jagodić, odabrano je još 13 najboljih i one će kao stalna postavka biti izložene oku posjetilaca prostorija Turističke organizacije narednih dana.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.