Mihajlo Perendija pobjednik u šutiranju trojki

13. septembra 2020. 058.ba

ČAJNIČE – Pobjednik u šutiranju trojki na Malogospojinskom turniru Mihajlo Perendija. Podsjećamo on je prošle godine pobjedio takođe, ali u konkurenciji djece. Ovaj put je otišao stepenik više.

„Iskreno nisam očekivao da ću pobjediti. Nisam ni planirao da se takmičim. Imao sam dobru konkurenciju. Pomoglo mi je to što svakodnevno igram basket na igralištu. Svakako ovde se ne radi o pobjeđivanju, već o druženju i zabavi. Pobjeda dođe kao neki bonus.

Naravno, ja obožavam košarku. Nadam se da će biti i utakmica. Ako nam dozvole zbog korone. A imamo treninge tri puta sedmično, a nekad i vikendom.“, rekao nam je mali šampion.

Inače održano je takmičenje 3 na 3.
Prvo mjesto je zauzela ekipa Liman, a drugo ekipa Šmrčak.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.