Mladost odbranila veliki bod

07.09.2020.

ROGATICA – Jedan bod iz susreta sa solidnom ekipom Famosa u petom kolu Druge fudbalske lige Republike Srpske, grupa istok, koja je juče odigrana, za fudbalere Mladosti veliki je uspjeh. Iako su igrali na domaćem terenu, tokom većeg dijela utakmice Rogatičani su se uglavnom branili i odbranili.

Teret je pao na odbrambene igrače predvođene ovoga puta raspoloženim Nikolom Neškovićem i oni su ga uspješno iznijeli. Odbranili su se i dokazali da to više nije ona ekipa koja je nedavno, i od znatno slabijih, primala po tuce golova, posebno u drugom poluvremenu. Sa igrom kao na ovoj utakmici, uz malo više koncentracije u napadu, najavili su uspješnu borbu i sa pretendentima za Prvu ligu Republike Srpske kakva je i Famos koji je juče naišao na tvrd orah u Rogatici iako u svojim redovima ima nekoliko sjajnih igrača i trenera koji je bio poznati fudbaler.

MLADOST (Rogatica) 0
FAMOS 0

Stadion: Sportsko-rekreativni centar „9.januar“ u Rogatici.
Igrano bez prisustva gledalaca.
Sudija: Rade Aćimović (Zvornik) 7
Žuti kartoni: Miličević, D. Obradović, Šarenac (Mladost Rogatica), Vitković, Ćeha, Lalović, Demirović (Famos).
Igrač utakmice: Nikola Nešković 7,5

MLADOST (Rogatica): Šehovac 7, J. Rajak 6,5, Ćaćić 6,5, Nešković 7,5, B. Obradović 6,5, Tošović 6,5, Šarenac 6 (od 48 minuta Jovanović 5,5), Miličević 6 (od 48 minuta Nerić 5,5), Savić 6 (od 78 minuta Marjanović -), Lukić 6 (od 90+3 Duvnjak -), D. Obradović 6. Trener: Dragan Jovanović.

FAMOS: Terzić -, Frganja 6,5, Ćeha 6,5, Blažić 6,5, Otović 6,5, Lalović 6,5 (od 83 minuta Marković -), Vitković 6 (od 79 minuta Tešanović -), Demirović 6,5, Elez 6,5, Minić 6 (od 71 minuta Mičić 5,5), Lučić 6,5. Trener: Vladimir Drinjak.