Poklon paketi logorašima u Rogatici

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 08. oktobra 2020. 058.ba

ROGATICA – Predsjednik Skupštine Regionalnog udruženja logoraša Sarajevsko-romanijske regije Slobodan Mrkajić primio je danas 23 paketa hrane i higijenskih sredstava koja ovih dana treba da podijeli najugroženijim članovima Udruženja u Rogatici, koje je obezbijedio američki USAID, a isporučio Catolik relif services (CRS) iz Sarajeva.

U svakom od paketa nalazi se po 2 litra jestivog ulja, 5 kg brašna, 7 komada tjestenine po 300 grama, 2 pakovanja riže od po 800 grama, 3 kilograma deterdženta za veš, jedan komad univerzalnog sredstva za čišćenje od 750 mililitara, 2 komada tečnog sapuna od 500 mililitara, 10 rolni toalet papira, 2 goveđa nareska od po 200 grama, 2 komada pileće paštete od po 95 grama, 2 kg šarenog pasulja, jedan kg soli, jedan litar deterdženta za suđe, 2 kg šećera i jedan komad krem namaza od 750 grama.

Mrkajić reče da će ovaj poklon, iako je skromnih veličina, dobro doći jednom broju njihovih članova koji žive od niskih penzija ili ih uopšte nemaju. A takvih je ne mali broj.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.