Poklon za Božić

17. decembra 2020. 058.ba

ČAJNIČE – Darko Marić je pokrenuo sjajnu akciju. U pravom hrišćanskom maniru želi da pomogne onima kojima je pomoć neophodna.

„Pomaže Bog! Uz blagoslov našeg sveštenstva u prestojećem periodu radiću Božićnu humanitarnu akciju! Božić je vrijeme zajedništva, radosnog pomaganja, sreće, topline i ljubavi… Zato sam pokrenuo jednu posebnu Božićnu čaroliju, kako bi siromašni, bolesni i stari, veliki Hrišćanski praznik Božić (7. januara) dočekali siti, zdravi i sa osmijehom na licu! Na spisku imamo 15 porodica i sve je dobro došlo od novčanih sredstava, hrane, higijene, drva, triješća… Ko želi da podrži ovu akciju neka mi se javi u inbox! Naše malo nekome znači mnogo.

“Budi razlog zašto neko vjeruje u dobro u ljudima!”

„Pokažimo u ovim teškim vremenima da smo Hrišćani!“

Mi takođe pozivamo sve koji žele da daju svoj doprinos, da mu se priključe u ovoj akciji.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.