Požar u Čajniču

Foto: Nikola Mašić - 25. decembra 2020. 058.ba

ČAJNIČE – Sinoć je oko 20:50h prijavljen požar u Čajniču. Kako saznajemo došlo je do požara na pomoćnom objektu koji služi za sušenje mesa.

Komandir vatrogasne jedinice Momir Tošić kaže:

„Sinoć nam je oko 20:50h prijavljen požar u neposrednoj blizini Osnovne škole „Jovan Dučić“. Izašli smo na lice mjesta gdje smo utvrdili da je izbio požar na pomoćnom objektu koji služi za sušenje mesa. Požar se proširio na druge pomoćne objekte koji su povezani. Postojala je realna opasnost da ugrozi stambene zgrade i čitavo naselje. Prvo se osigurali da se vatra ne širi dalje, onda smo lokalizovali požar. Koristim još jednom priliku da apelujem na Čajničane da vode računa o izgradnji sličnih objekata blizu stambenih zgrada. „

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.