Izbjegnuta tragedija u selu Batotići

07. januara 2021. 058.ba

ČAJNIČE – Danas je u 15:15h Vatrogasnoj jedinici prijavljen požar u selu Batotići zaselak Bare. Vatrogasci su odmah izašli na lice mjesta.

„Kada smo došli požar je već bio stavljen pod kontrolu od strane stanara kuće i komšija.
U trenutku požara u kući je bilo više lica. Srećom niko nije nastradao ili ozbiljnije povrijeđen. Mi smo lokalizovali požar i policija je izašla na lice mjesta da utvrdi kako je do istog došlo. Sumnja se na električne instalacije.“, izjavio je Momir Tošić komandir čajničke vatrogasne jedinice.

Kako mi saznajemo u trenutku požara u kući su tri osobe spavale nakon prazničnog ručka. Požar je izbio naglo i brzo se širio. Blokirao je izlaz iz kuće. Jedina budna osoba je na vrijeme reagovala i probudila ostale ukućane. Pošto nisu mogli izaći na vrata bili su prinuđeni da izađu kroz prozor. Ostali su pribrani i odmah su krenuli u gašenje. Šteta nije velika, a najvažnije je da je izbjegnuta tragedija.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.