Humane rogatičke „Delije“

23. februara 2021. 058.ba

ROGATICA – Navijači FK „Crvena zvezda“ iz Rogatice, u saradnji sa Opštinskom boračkom organizacijom, i ove godine pokazali su svoje veliko srce. Uprkos mjerama borbe protiv pandemije virusom korona uspjeli su da organizuju akciju, prikupe pomoć, i poklone prehrambene i higijenske pakete porodici Rajka Milinkovića i njegovoj sestri. Oboje njih su ratni vojni invalidi i borci prve kategorije.

Rogatičke „Delije“ kažu da je riječ o akciji koju navijači beogradskih „Crvenobelih“ organizuju već treću godinu zaredom, a cilj im je da pruže kakvu-takvu jednokratnu pomać RVI i demobilisanim borcima VRS.

Zahvaljujući Fondaciji „Delije“ u Republici Srpskoj pomoć je do sada dobilo preko četrdeset RVI i boraca prve kategorije“ navode navijači „Crvene zvezde“ iz Rogatice.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.