Uz Dan zaljubljenih u Rogatici – Fotografisanje na Trgu oslobodilaca

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 14. februara 2021. 058.ba

ROGATICA – Turističksa organizacija u Rogatici uz podršku Opštine i prodavnice balona „Dajana“ upriličili su danas, uz Dan zaljubljenih, za rogatičke prilike neobičnu manifestaciju.

U parku na Trgu oslobodilaca postavljena je klupa ukrašena balonima na kojoj se se mladi zaljubljeni parovi mogli javno fotografisati.

I pored dobrih minusa zbog sjeverca koji je tokom skoro cijelog dana ledio atmosferu, mladi su našli snage, vremena i hrabrosti i došli da i na ovakav način ovjekoveče svoju ljubav.

Za večeras, u 19 časova, baloni „Dajana“ i Turistička organizacija obezbijedili su za 32 zaljubljena para lampione koji treba da se upale i puste na Sportsko-rekreativnom centru „9. Januar“. I to je u Rogatici nova manifestacija uz Dan zaljubljenih. Da li će se ova manifestacija i održati zavisi od vremenskih prilika. Problem je eventualno duvanje vjetra, rekoše organizatori.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.