Darko Marić nastavlja sa humanitarnim radom

28. aprila 2021. 058.ba

ČAJNIČE – Darko Marić nastavlja sa humanitarnim radom. Odlučio se na jedan divan i pohvalan gest koji će puno značiti Njegošu Miloviću. Njegoš je osoba sa posebnim potrebama kojoj je otežano kretanje. Darko je organizovao skupljanje novca, u čemu je i sam lično učestvovao, i tim sredstvima kupljen je električni skuter za invalide.

„Volim ovakve vrste pomoći, donacija! Ja nisam funkcioner, ja nisam političar, ja sam čovjek. Tako i hoću pomoći čovjeku,koji je izgubio obje noge 1995. godine zbog mine (Prokleti rat). Obećao sam mu pomoć i ispunio obećanje, i ispunio svoju dušu radošću u ove praznične dane. Hvala i porodici Čarkić iz Rogatice koja mi je izašla u susret!“, kaže Marić.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.