Darko Marić nastavlja sa humanitarnim radom

11. aprila 2021. 058.ba

ČAJNIČE – Darko Marić nastavlja sa humanitarnim radom. I za najveći hrišćanski praznik koji nam polako dolazi skupio je priličnu pomoć za one kojima je ta pomoć potrebna.

„Hristos nam dolazi u obličiju čovjeka. Šta ćeš učiniti za čovjeka, to ćeš učiniti za Hrista.
Nastavio sam da radim ono što me čini srećnim, a to je da pomažem drugima. Zahvaljujući mojim prijateljima, a prije svega divnim ljudima uspio sam da obezbjedim 80 vreća(2t)brašna(Klas i Blagojević) i 80 korneta(2400)jaja! Koje ću u ovim teškim trenucima i pred praznik Vaskrs da podjelim domaćinstvima lošijeg imovinskog stanja, višečlanim porodicama, socijalno ugroženim borcima(prve kategorije). Jedan dio sredstava ću da doniram u Dom za lica sa invaliditetom Višegrad i manastiru Vaznesenja Gospodnjeg u Vardištu!

Želim vam sve Božije blagoslove, dobro zdravlje, ljubav i snagu u ovo smutno i izazovno vrijeme.“, rekao nam je Darko.

On je inače odbornik i potpredsjednik SO Čajniče, ali sebe ne voli da naziva političarem, već čovjekom u službi naroda.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.