Plastenici za socijalno ugrožena domaćinstva

Opština Novo Goražde - 27. aprila 2021. 058.ba

NOVO GORAŽDE – Načelnica opštine Novo Goražde, Mila Petković, potpisala je sa organizacijom „Arbeiter – Samariter – Bund“ ugovor o učešću u projektu nabavke ukupno šest plastenika koji će biti raspodijeljeni socijalno najugroženijim kategorijama stanovništva naše opštine.

Kroz projekat “Socijalno-ekonomska podrška izuzetno ranjivim porodicama i lokalnim pružaocima socijalnih usluga u 16 zajednica u Bosni i Hercegovini “, Arbeiter – Samariter – Bund podijeliće 140 plastenika širom BiH.

Protekle sedmice je potpisan Sporazum ASB-a sa opštinom Novo Goražde, a sve sa ciljem zajedničkog finansiranja šest plastenika za socijalno ugrožene korisnike Centra za socijalni rad Novo Goražde.

Centar za socijalni rad izvršiće selekciju korisnika na osnovu njihove izjave o prihvatanju učešća u projektu i anamnestičkih podataka koji su definisani Zakonom o socijalnoj zaštiti.

Projekat se finansira uz pomoć Ministarstva inostranih poslova Republike Njemačke.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.