Predstavljena donatorska izložba udruženja „Moj prijatelj“

SRNA - Jovana Borovčanin - 28. aprila 2021. 058.ba

VIŠEGRAD – Udruženje lica sa poteškoćama u razvoju „Moj prijatelj“ u Višegradu organizovalo je danas donatorsku izložbu suvenira povodom najvećeg hrišćanskog praznika – Vaskrsa.

Predsjednik Udruženja Dragana Antić rekla je novinarima da je riječ o tradicionalnoj vaskršnjoj izložbi, organizovanoj s ciljem prikazivanja onoga što su stvarali u prethodnom periodu.

„Cilj radionica je da se djeca druže, da se bolje upoznaju, socijalizuju, te tako pomognu jedni drugima. Proizvodi nemaju cijenu, a svaka pomoć i podrška su dobrodošle“, naglasila je Antićeva.

Mario Tadić iz ovog udruženja rekao je da se veliki broj građana odaziva na izložbe koje organizuju, a da sve proizvode stvaraju djeca sa svojim roditeljima.

On je napomenuo da proizvodi nemaju cijenu, sve je na dobrovoljnoj bazi, tako da svaki građanin može da pronađe nešto za sebe.

Udruženje „Moj prijatelj“ ima oko 20 članova.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.