Riješiti problem parkiranja vozila i održavanja saobraćajnica

SRNA - Jovana Borovčanin - 23. aprila 2021. 058.ba

VIŠEGRAD – Savjet za bezbjednost saobraćaja opštine Višegrad zaključio je danas da je neophodno poboljšati kvalitet održavanja saobraćajnica i riješiti problem parkiranja vozila u gradu.

Potpredsjednik Savjeta Vladimir Gladanac rekao je novinarima da su na današnjem sastanku razmotreni prijedlozi i tehnička rješenja za problem velikog protoka saobraćaja i parkiranja vozila, kao i poboljšanja putne infrastrukture.

On kaže da se saobraćaj otežano odvija i zbog neadekvatnog održavanja ulica, posebno gradskih.

„Mi smo i ranije, a posebno danas, skrenuli pažnju izvođaču radova da treba poboljšati održavanje saobraćajnica. Pred nama je ljeto i očekujemo dolazak velikog broja turista i veoma brzo i odgovorno moramo pristupiti tom poslu“, istakao je Gladanac.

Prema njegovim riječima, izvođači radova obavezali su se da će taj posao okončati u najskorije vrijeme, a Višegrad će biti spreman da dočeka turiste.

Za održavanje puteva na području opštine Višegrad zaduženi su preduzeće „Romanijaputevi“ i lokalno preduzeće „Komunalac“.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.