FK Mladost Rogatica – Poraz na vrijeme

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 02. maja 2021. 058.ba

ROGATICA – Prvi maj ove godine fudbaleri rogatičke Mladosti bilo bi dobro da što prije zaborave i ne dozvole da im se onakvom izdanjuikad ponovi. Na svom terenu izgubili su prvenstvenu utakmicu u reorganizovanom takmičenju Druge lige grupa istok iz koje će najlošiji preći u Treću ligu od Romanije sa Pala rezultatom 0:3 (0:2).

I nije problem što je utakmica izgubljena. Gubljene su i mnoge druge. Jer, Romanija je bila bar za dvije klase bolja ekipa. Od prvog minuta nametnula je svoju igru i držala je do kraja utakmice.

Problem je u tome što je Mladost bila raštimovani tim koji nije ni na šta ličio. Stekao se dojam da je utakmica trajala još 100 minuta, oni ne bi dali gol. Ne bi, jer ga nema ko dati. Agilni Marko Savić, jedan od dva „stranca“ u ekipi nije mogao sam ništa učiniti. To posebno nakon što je, iz nemoći igrati sa boljim od sebe, Dejan Nikolić već u 24 minutu dobio crveni karton. Možda preoštro od sudije Radenka Jovića iz Bijeljine, ali njegova se pika?!

Crveni karton, opet zbog nemoći pariranja boljem, dobio je i rezervista Slododan Đurović za koga se može reći da bi bilo bolje da nije ulazio u igru. Kad se tome doda i podatak da je požutjelo još par igrača Mladosti, pa čak i trener Dragan Jovanović, onda se za krajnjih 0:3 može reći da je „dobar“ rezultat i da je došao na vrijeme kao velika opomena pred naredne utakmice u borbi za opstanak u Drugoj ligi u kojoj će Mladost biti domaćin u tri utakmice.

Na ovoj utakmici Mladost je igrala u slijedećem sastavu: Šehovac, Božović, Limić, Ćaćić, Nešković, Bojan Obradović, Duvnjak, Marijanović, Tošović, Savić, Nikolić. Još su igrali Đurović i Šarenac.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.