Inspektori obnovili drvored u Rogatici

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 04. maja 2021. 058.ba

ROGATICA – Ovogodišnju veliku aprilsku akciju na čišćenju i uređenju grada u Rogatici obilježili su radnici Odjeljenja za inspekcijske poslove i poslove komunalne policije. Oni su, uz podršku načelnika opštine Milorada Jagodića, u Ulici Rogatičke brigade, sa lijeve strane zgrade Osnovne škole „Sveti Sava“ u naselju Gračanica, zamijenili rijetka, stara i bilesna, stabla topole i na njihovo mjesto zasadili 23 stabla sadnica kuglastog bagrema.

Ovako je izgledao stari drvored

Kupljeno je 25 sadnica bagrema. Dvadeset i tri smo zasadili kod Osnovne škole, a preostala dva u parku pred zgradom Opštine, reče načalnica Odjeljenja inspektora i komunalne policije, Željka Kojić. Ovim će, nadamo se, ovaj dio grada ne samo dobiti novi izgled, nego će se još jednom potvrditi da je Rogatica mjesto zelenila, parkova i drvoreda sa kojim su se Rogatičani odvajkada ponosili.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.