Ristanović ostvario san

21. maja 2021. 058.ba

ČAJNIČE – Snovi. Oni su poput magle, stvarni, ali teško ih je uhvatiti. Lako nam iskliznu kroz prste. Ali opet sanjamo i dalje. Jer snovi su razlog zašto živimo. Bez njih nema ni nas. I zato nema ništa ljepše kada neko ostvari svoje snove. Pogotovo kada je to neko od nas. Dečko, do juče dječak iz malog Čajniča.

Talenat Ognjena Ristanovića nikada nije bio sporan. Talenat je česta pojava kod čajničke djece. Ipak nedostatak želje, volje, vjere u bolje, mnoge ostavi samo na talentu koji nikada nije bio iskorišćen na pravi način.

Ognjen nije od takvih. Njegov fudbalski talenat, znanje i umjeće su poznati svakom Čajničaninu. A odveli su ga put Šapca grada gdje je trenirao u mlađim kategorijama Mačve. I došlo je vrijeme da pređe u seniore, u prvi tim ovog srpskog superligaša. Juče je ostvario sve svoje dječačke snove. Potpisao je profesionalni ugovor i postao profesionalni fudbaler. Možda i prvi u istoriji Čajniča, ako ne računamo Darija Srnu.

Srna je samo porijeklom odavde, a Ristanović je originalno naš, dijete Stakorine.

Ognjen je naravno srećan zbog svega i kaže:

„Ovo je samo роčetak i veliki motiv da nastavim još mnogo jače da radim i da nikad ne odustajem od svojih snova. Mogu reći da sam srećan i zadovoljan što sam potpisao profesionalni ugovor. Kao što sam rekao nastaviću još mnogo vise da radim, uz Božiju pomoć da ostvarim i mnogo veće ciljeve. Želim da se zahvalim svima koji su uz mene i koji me podržavaju, a najvise svojoj porodici kоја је bila uvijek u svakoj situaciji uz mene. I želio bi da se zahvalim svim mojim trenerima. I želim reći da bez Boga, molitve, vjerovanja i odricanja ništa ne bi bilo moguće ostvariti.“

Mi nemamo šta drugo dodati osim da mu poželimo svu sreću ovog svijeta i da jednog dana osvoji Ligu šampiona.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.