Riješeno pitanje toplifikacije i fiskulturne opreme u OŠ „Vuk Karadžić“

nacelnik.net - 24. juna 2021. 058.ba

NOVO GORAŽDE – U okviru implementacije projekata integrisanog razvoja (UNDP), a u skladu sa Strategijom razvoja Opštine Novo Goražde, u srijedu 23. juna izvršen je tehnički prijem dva projekta čijom realizacijom je u fiskulturnoj sali, pri područnoj Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“ u Novom Goraždu, riješeno pitanje toplifikacije i fiskulturne opreme.

Projekatom nabavke kotla i ugradnje centralnog grijanja u vrijednosti od 30.842,37 KM za učenike Osnovne škole „Vuk Karadžić“ omogućeno je bezbjedno i ugodno održavanje časova fizičkog vaspitanja i u zimskim vremenskim uslovima.

Takođe, njihovoj sigurnosti i zaštićenosti doprinosi i to što ulaz u fiskulturnu salu nije odvojen od kompleksa škole što je od izuzetne važnosti, naročito za đake nižih razreda.

Savremena fiskulturna sala opremljena je najkvalitetnijom rekvizitima u vrijednosti od 15.245,10 KM. Ova škola time je postala jedna od vodećih po mogućnostima za razvoj i unapređenje sporta u lokalnim zajednicama.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.