Prijave za skokove sa Kamenog mosta u Trebinju

13. avgusta 2021. 058.ba

Višegrad je uvijek imao odlične skakače. Ovo je prilika da osvojite 1.000 KM na skokovima sa Kamenog mosta u Trebinju, koji se organizuju 21. avgusta u 18.00 časova.

Ukupan nagradni fond za ovogodišnje skokove sa Kamenog mosta u Trebinju je 2.200 KM.

Nagrađeni će biti prvi, drugi i treći najbolji skok i to nagradama od po 1.000, 700 i 500 KM.

Popunite on lajn obrazac koji možete da preuzmete OVDJE i sa fotografijama lične karte sa obje strane pošaljite ga na imejl: gotrebinje@gotrebinje.com

Najbolje će izabrati žiri u sastavu: predsjednik žirija-proslavljeni skakač Lorens Listo te članovi Petar Čolović, Želimir Popov-Magi, Dražen Šegrt i sekretar Sportskog društva Leotar Boban Brnjoš.

Kotizacija iznosi 10,00 KM (učesnici van Trebinja plaćaju je na dan skokova).

Skokovi su u subotu, 21. avgusta u 18.00 časova sa nove skakaonice koja je napravljena za ovu namjenu, sa visine od oko 10 metara, nakon čega je predviđen koncert grupe „Tri rogata“.

Mogu se prijaviti isključivo stariji od 18 godina.

Skokovi sa Kamenog mosta se održavaju u okviru „Dana Trebišnjice“ u organizaciji Turističke organizacije i Društva prijatelja Trebinja.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.