Apel za poštovanje epidemioloških mjera

SRNA - Jovana Borovčanin - 20. oktobra 2021. 058.ba

VIŠEGRAD – Sa današnje sjednice Štaba za vanredne situacije opštine Višegrad upućen je apel stanovništvu za poštovanje epidemioloških mjera zbog sve većeg broja zaraženih virusom korona u ovoj lokalnoj zajednici.

Direktor Osnovne škole „Vuk Karadžić“ Momir Radojčić rekao je da je u ovoj ustanovi pogoršana epidemiološka situacija i da su u izolaciji 42 učenika i sedam nastavnika.

„Pozivam sve da se vakcinišu radi prevazilaženja loše epidemiološke situacije i da poštuju propisane mjere“, istakao je Radojčić.

Direktor obdaništa „Neven“ Danka Mitrović rekla je da je u ovoj ustanovi epidemiološka situacija za sada pod kontrolom, da nemaju izolovanih grupa, te se nada da, uz strogo poštovanje mjera, neće doći do pojave virusa među zaposlenima i djecom.

Sastanku opštinskog Štaba za vanredne situacije prisustvovali su predstavnici opštine, ljekari Doma zdravlja Višegrad, direktori vaspitno-obrazovnih ustanova i sveštenstvo.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.