Potpisani ugovori o sponzorstvu sa deset sportskih klubova

SRNA - Jovana Borovčanin - 23. novembra 2021. 058.ba

VIŠEGRAD – Direktor preduzeća „Hidroelektrane na Drini“ Nedeljko Perišić potpisao je danas ugovore o sponzorstvu sa predstavnicima 10 sportskih klubova iz Višegrada.

„Zbog problema sa usvajanjem budžeta u opštini Višegrad ispaštaju klubovi kojima su znatno umanjena sredstva. Vođeni tim, ali i uspješnim poslovanjem u ovoj godini rukovodstvo i uprava ovog preduzeća obezbijedili su sredstva za sportske klubove“, rekao je Perišić novinarima nakon potpisivanja.

On je istakao da će „Hidroelektrane na Drini“, kao društveno odgovorna kompanija, nastaviti da podržava sportske kolektive, kulturno-umjetnička društva i sve mlade uspješne ljude Višegrada, te izrazio nadu da će ova tradicija biti nastavljena.

„Sigurni smo da će ova sredstva biti korištena za naše sugrađane, naše klubove, kako bi nastavili da prezentuju Višegrad, ali i jednog od najvećih sponzora na najbolji mogući način“, naglasio je Perišić.

Predsjednik Džudo kluba „Višegrad“ Vučeta Šipčić rekao je da će im ova sredstva mnogo značiti i da će biti utrošena na mlade kadrove.

„Nastojaćemo da u narednom periodu imamo što više takmičenja, te da kvalitetno opremimo klub“, napomenuo je Šipčić.

Predsjednik Rukometnog kluba „Višegrad“ Čedomir Guzina kaže da je ovo treće potpisivanje ugovora o sponzorstvu sa preduzećem „Hidroelektrane na Drini“.

„Pomoć je veoma značajna našem klubu i u minulom periodu se pokazao rezultat tih ulaganja jer je na tabeli Prve lige Republike Srpske Rukometni klub `Višegrad` na trećem mjestu. Nastojaćemo i ubuduće da opravdamo sredstva koja su nam dodijeljena, a najbolji način je dobar sportski rezultat“, istakao je Guzina.

Zavisno preduzeće „Hidroelektrane na Drini“ u ovoj godini sponzorisaće 10 klubova sa područja opštine Višegrad, a to su: Šahovski klub „Drina“, te istoimeni Karate klub i Fudbalski klub, Rukometni i Džudo klub „Višegrad“, Odbojkaški klub „HE na Drini“, Košarkaški klub „Varda HE“, Veslački klub „Jedrina“, Planinarsko društvo „Stolac“ i Školu fudbala „Bambi-Soko“.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.