Đurević uručio donaciju Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“

SRNA - Jovana Borovčanin - 29. decembra 2021. 058.ba

VIŠEGRAD – Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević rekao je da lokalna uprava nastoji da unaprijedi nastavni proces i cjelodnevni boravak djece u Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“, kojoj je danas uručio dva televizora za potrebe produženog boravka.

Đurević je rekao novinarima da je produženi boravak veoma značajan kako za učenike i njihove roditelje, tako i za prosvjetne radnike.

„Naša obaveza je da pomognemo školi i danas smo dogovorili da početkom naredne godine obezbijedimo dodatna sredstva i nabavimo sve ono što im je potrebno za dobro funkcionisanje nastavnog procesa“, rekao je Đurević.

Direktor Osnovne škole „Vuk Karadžić“ Momir Radojčić rekao je da je saradnja sa lokalnom upravom odlična.

„Iz godine u godinu trudimo se poboljšati nastavu u svim odjeljenjima, pa i u produženom boravku. Dva televizora koja je donirala opština učiniće nastavu sadržajnijom“, naglasio je Radojčić.

Osnovnu školu „Vuk Karadžić“ pohađa 690 đaka, a produženi boravak koristi njih oko 150.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.