Milorad Mićo Milkanović je novi član Jedinstva iz Bijelog Polja

12.12.2021.

ČAJNIČE – Milorad Mićo Milkanović je skromni, povučeni i vrijedni dečko, koji je fasciniran košarkom. Trenira je par godina.

Košarka mu je sve. Košarka mu je način i filozofija života.

Uvijek je bio jedan od najpredanijih na treningu. Oličenje timskog igrača. Ali ne samo to. Oličenje igrača koji stalno napreduje u svim segmentima igre. Milkanović je dokaz kako je talenat bitan, ali još su bitniji uporan rad, trud i trening. Toliko je napredovao u poslednje dvije godine, da je postao ministar odbrane čajničkog Vrela. Sa lakoćom je zaustavljao najbolje protivničke igrače, a i u napadu je uvijek bio među bitnijim igračima svog tima.

Sve su to prepoznali ljudi koji vode Jedinstvo iz Bijelog Polja.

I od skoro Milkanović je njihov član. Vrelo je ostalo bez još jednog talenta, ali ovo je prilika za ovog divnog dečka da napreduje još više i učini nešto korisno sa svojim talentom. Nešto više, nešto što u Čajniču na žalost ne bi nikada mogao.

“Potrudiću se da da opravdam svoj dolazak u Jedinstvo. Znam da je ovo velika prilika za mene. Želim da se zahvalim svim trenerima u Vrelu. Nadam se da ću u Božiju pomoć i veliki trud pokazati da sam zaslužio poziv u Bijelo Polje. Faliće mi drugovi i Čajniče, ali to je život. Svakako ćemo ostati u kontaktu.” rekao nam je Milorad.

Mi mu želimo svu sreću. Znamo koliko je vrijedan i uporan i nema sumnje da će dati sve od sebe, pa i više od toga.