Mirko Komlenović obradovao mališane iz Područne škole Miljeno

20. decembra 2021. 058.ba

ČAJNIČE – Mirko Komlenović, čovjek koji već decenijama živi daleko od Čajniča, mjesta svog djetinstva, i ove godine je odlučio da obraduje mališane iz Područne škole Miljeno. Ovaj gospodin mekog srca, posjetio je danas školu, čiji je i sam đak nekada davno bio i uručio paketiće učenicima.

Ovo je na neki postalo već tradicija. Divna, ljudska, hvale vrijedna tradicija.

On je još jednom pokazao da svijet ne mijenja ljude, već da ljudi mijenjaju svijet.

„Osmijesi na licima naših mališana su najveći pokazatelji njihove radosti kad ugledaju čovjeka velikog srca Mirka Komlenovića. I ove godine, sobodno možemo reći zaštitno lice naše Područne škole kada su Novogodišnji praznici u pitanju. Gospodin Mirko je podijelio 19 paketića učenicima naše škole. Poželio je uspjeh i sreću našoj dječici, a mi njemu dobrog zdravlja u 2022.godini.“ rekla nam je Dubravka Đurđević, profesor razredne nastave.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.