Pomoć za nekoliko porodica

10. decembra 2021. 058.ba

ČAJNIČE – Pripadnici EUFOR-a iz Slovačkog kontingenta odlučili su da u privatnoj režiji učine jedan humani, i hvale vrijedan gest. Oni su u Čajniču posjetili nekoliko porodica, kojima su poklonili nešto odjeće i školskog pribora. Akciju su sproveli u saradnji sa JU „Centar za Socijalni rad Čajniče“.

Ono što posebno treba istaći jeste da su Slovaci istakli da ne žele nikakvu promociju ili zahvalanost, već da je njihov jedini motiv pomoć onima kojima je pomoć potreba. Kada smo ih pitali za imena, naglasili su da imena nisu važna i da je samo važno pomoći koliko ko može u ovo pretprazničko vrijeme.

Nadamo se da će ovaj gest motivisati i druge ljude, da svako na svoj način, koliko god može pomogne bilo kome na bilo koji način.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.