Tradicionalna Božićna akcija Darka Marića

21. decembra 2021. 058.ba

ČAJNIČE – Darko Marić, čovjek koji nas je navikao na razne vrste humanitarnih akcija, i ove godine je odradio svoju već tradicionalnu Božićnu akciju.

„Novogodišnji i Božićni praznici su vrijeme darivanja. I ove godine sada već tradicionalno sam organizovao humanitarnu akciju. Ovog puta zakucao sam na vrata 20 porodica (višečlanih, bolesnih, starih…). U ovim teškim vremenima pandemije, bolesti, rasta cijena osnovnih životnih namirnica, hladne zime… bar na tren unio sam toplinu u njihove domove. Uspio sam da obezbjedim brašno, jaja, paket osnovnih životnih namirnica i sredstva za ličnu higijenu.

Sve ovo ne bih mogao da nije ljudi velikog srca, koji podržavaju ove akcije. Želim da im se zahvalim u svoje i u ime svih ovih ljudi. Borimo se da ne zaboravimo da je čovjek biće zajednice, da ne treba da budemo samoljubivi već čovjekoljubljivi, a preko čovjeka koji je slika Božija. Najveća titula je biti čovjek.

Jer ko bližnjem daje – Bogu pozajmljuje.“ kaže Marić.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.