Božićni turnir „Rogatica 2022“ – Favoriti već se naziru

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 12. januara 2022. 058.ba

ROGATICA – Prošao je i drugi takmičarski dan 19-tog božićnog turnira u malom fudbalu „Rogatica 2022“, koji se u organizaciji opštinskog Centra za kulturu i sport „Radenko Mišević“ igra i u čast 30-godišnjice Republike Srpske i Srpske Nove godine. Odigrano je kompletno drugo kolo i postignuti slijedeći rezultati: Namještaj stil – Kafe konoba 5:0 (sl.rezultat), Rekreativo – Deportivo 1:7, Kafe upitnik – Novo Goražde 2:2, Limo Čačak – Joks 9:0, Restoran Perković – Crveni đavoli 6:0, Laguna – Klis kompani 4:3, Namještaj stil- Rekreativo 12:2 i Aura osiguranje – kafe konoba 0:5.

Nakon ovog, drugog, kola na prvom mjestu našla se ekipa Namještaj stil sa 9 bodova. bodova iz tri odigrane utakmice. Iza Stila su Restoran Perković i kafe Konoba.

Večeras se igra treće kolo u kome se sastaju: Rekreativo – Aura osiguranje, Deportivo – Namještaj stil, Kafe upitnik – Joks, Novo Goražde – Limo Čačak, Restoran Perković – Klis kompani i Crveni đavoli – Laguna.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.