Promocija nove knjige Aleksandra Savića – „Višegrad kroz vijekove“ (OTKAZANO)

11. januara 2022. 058.ba

VIŠEGRAD – U srijedu, 12. januara, u sali Fakulteta u Andrićgradu, sa početkom u 18,00 časova, održaće se promocija nove knjige „Višegrad kroz vijekove“, višegradskog hroničara i književnog stvaraoca, Aleksandra Savića.

O knjizi će govoriti arhimandrit Jovan (Gardović), glavni urednik Izdavačke kuće „Dabar“, Mitropolije dabrobosanske, recenzent profesor Divna vasić, urednik knjige Slavko Heleta i autor, Aleksandar Savić.

Odlomke iz ove zanimljive i po svemuj značajne knjige čitaće višegradske novinarke Jovana Borovčanin-Đurević i Milica Kusmuk.

Knjigu je štampao „Grafičar“ iz Užica, a po blagoslovu Mitropolita dabrobosanskog Gospodina Hrizostoma izdavači su Izdavačka kuća „Dabar“ i Izdavačka sekcija Srpskog sokolskog društva „Soko“.

Savić je do sada objavio knjige: „Bilješke i zapažanja“, „O istoriji Višegrada“, zatim četiri kapitalne knjige o „Zaboravljenim“ zločinima nad Srbima u Starom Brodu, kao i brojne tekstove u časopisu „Soko“.

Za vrijeme promocije u sali su obavezne maske.

—————–

Zbog pandemije virusa Korona-19

OTKAZANA PROMOCIJE KNjIGE „VIŠEGRAD KROZ VIJEKOVE“

Organizatori promocije nove knjige Aleksandra Savića „Višegrad kroz Vijekove“, IK „Dabar“ i SSD „Soko“, zbog pogoršane epidemiološke situacije izazvane povećanjem broj inficiranih virusom korona-19, otkazali su promociju koja je najavljena za srijedu, 12. Januara, u sali Fakulteta u Andrićgradu, sa početkom u 18,00 časovać

O novom datumu promocije poštovaoci kulture i javnost biće naknadno obavješteni.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.