Kadetsko Karate prvenstvo okupilo 300 sportista

SRNA - Jovana Borovčanin - 20. februara 2022. 058.ba

VIŠEGRAD – Prvenstvo Republike Srpske u karateu za kadete, juniore i U-21 takmičare, koje je okupilo oko 300 sportista i 45 klubova, počelo je u Sportskoj dvorani Višegrad.

Predsjednik Karate saveza Republike Srpske Dragiša Jovanović poželio je sportistima uspješan nastup, te izrazio zadovoljstvo zbog brojnih učesnika turnira.

Predsjednik Skupštine Karate kluba „Drina“ iz Višegrada Obrad Gejak rekao je da će se učesnici takmičiti u katama i borbama, a najboljima će biti uručene medalje, diplome i pehari.

Načelnik opštine Mladen Đurević, koji je otvorio turnir, izrazio je zadovoljstvo što mnogo mladih učestvuje na tom takmičenju i poželio im da ostvare što bolje rezultate i da iz Višegrada ponesu najljepše uspomene.

On je zahvalio Vladi Republike Srpske koja je pomogla da sportska dvorana u Višegradu prođe projekat energetske efikasnosti, kao i Hidroelektrani „Višegrad“ koja je omogućila najsavremeniju podlogu u dvorani.

Organizator prvenstva je Karate savez Republike Srpske, a tehnički organizator Karate klub „Drina“ iz Višegrada.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.